Verzending

Bestellingen op werkdagen geplaatst en betaald voor 15:00 uur worden dezelfde dag verwerkt. Bezorging vindt normaliter plaats tussen de 1ste en 3de werkdag na ontvangst betaling op het aangegeven bezorgadres. Afwijkingen zijn hier uiteraard altijd mogelijk aangezien wij met externe transportfirma’s werken.

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en TransMission. PostNL bezorgt pakketjes van maandag t/m zaterdag. Palletzendingen worden door TransMission bezorgd van maandag tot vrijdag.

Voor kleinere bestellingen betaal je € 5,50 verzendkosten, bij palletzendingen betaal je 14,95€.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij trachten de levertijd steeds zo kort mogelijk te maken. Je ontvangt altijd een verzendbevestiging met een track en trace code. Met de track en trace code kun je vanaf 00:00 op de dag van bezorging het tijdvak zien waarin je bestelling wordt bezorgd.

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Je pakket wordt verzonden in de originele verpakking of met een omdoos. We versturen pakketten in België en Nederland met PostNL. Palletzendingen worden bezorgd door TransMission.

Wat moet ik doen als ik mijn pakket nooit heb ontvangen?

Dat is erg vervelend! Controleer eerst met de track en trace code de huidige leverstatus. Misschien is er iets misgegaan en wordt je pakket alsnog bezorgd. Geeft de track en trace code geen duidelijkheid? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@zwembadfun.be.

Scroll To Top
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping