Retour Policy

Is je product niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je het product terugsturen. Je hoeft daarvoor geen reden op te geven. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en in de verpakking retour worden gestuurd.

Je betaalt zelf de retourkosten voor het retourneren van je product(en). Je kunt je pakket afgeven bij een pakketpunt in jouw buurt.

Zodra we je pakket of pallet hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail (het kan voorkomen dat je retourzending volgens de track en trace is afgeleverd en je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen. We verwerken de retouren namelijk 1 keer per dag). Tijdens het verwerkingsproces houden we je telkens per e-mail op de hoogte.

Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt*. Dit gebeurt in ieder geval binnen 5 dagen na ontvangst van het product. Zodra we het aankoopbedrag hebben teruggestort ontvang je een e-mail.

Hulp nodig?
Contacteer ons op info@zwembadfun.be