Retourneren

Is je product niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je het terugsturen. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en verpakking retour worden gestuurd.

Je betaalt zelf de retourkosten. Indien je kiest voor bv een DPD retourlabel bedragen de kosten € 4,50. Het terugsturen van een pallet kost € 50 in België en € 45 in Nederland. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling. Het aankoopbedrag* wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je product teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Zwembadfun niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

“Heb je vragen over garantie, een beschadigde levering of het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn te bereiken via mail op info@zwembadfun.be. Na mailcontact starten wij met de verwerking van je aanvraag.”

Scroll To Top
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping